Saksikan Filem Seram Wangi dipawagam 5 September 2019

0
95

Sebuah filem yang digarap rapi daripada pengarah hebat Hitler Zami yang berjudul Wangi lakonan mantap Erra Fazira, Sharnaaz Ahmad, Nabila Huda, Syazwan Zulkifli, Mia Nasir, Ruminah Sidek & Nik Adam Mikael

Filem Seram WANGI akan menemui penonton tanah air pada 5 September 2019 dipawagam seluruh Negara..Saya menyeru seluruh rakyat Malaysia untuk menonton filem ini..Kita sokong filem Malaysia..!!

Sinopsis Filem Wangi:

WANGI menceritakan tentang Nor (Erra Fazira) yang baru pulang ke rumah setelah melahirkan cahaya mata kedua. Dia dan suaminya, Khuzairi (Sharnaaz Ahmad) memiliki seorang anak lelaki istimewa berusia tujuh tahun. Sepanjang dalam tempoh berpantang, Nor telah dijaga oleh ibunya. 

Dalam pada itu, Nor juga menyedari ketiadaan pembantu rumah dan merangkap adik angkatnya, Bella (Nabila Huda). Khuzairi memberitahu bahawa Bella telah berhenti dan pulang ke Amsterdam dengan alasan berkahwin dengan kekasihnya iaitu …. (Syazwan Zulkifli). 

Bagaimanapun, Nor berasa pelik memandangkan Bella tak pernah bercerita tentang perkahwinan dan bermulalah misteri tentang kehilangan Bella serta kejadian-kejadian pelik yang berlaku ke atas dia dan keluarganya.

selamat menonton..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here